Sebastian

Koncert med Sebastian og band

Fra Den store flugt til drømmescenariet

Som tidligere nævnt har vi i år valgt at lade de klubaftener, vi har været samlet omkring i-gennem mange år, afløse af fælles musikoplevelser “ude i marken”. Det første initiativ blev afviklet i april på Posten i Odense.

Nu er vi klar til at mødes om endnu en koncert. Søndag, den 25, november har vi arrangeret et besøg i koncertsalen i Odeon i Odense. med Sebastian. Billetter har været tilbudt vore medlemmer til en reduceret pris. Der er nu helt udsolgt til koncerten.

Sebastian (eller Knud Grabow Christensen, som han retteligt hedder) har jo været en stor del af dansk musikliv i rigtig mange år. Han kom til verden i 1949. Han har skrevet utallige
sange. Han har solgt mere end 2 millioner plader, og antallet af koncerter har rundet de 2000. Hans gennembrud var nok albummet Den store Flugt i 1972.

Sebastian blev i de første år ofte betegnet som ‘protestsanger’. En rolle han kun delvist har identificeret sig med. Om det så er pop, rock, ballade, vals, vise, rap, musical eller symfonisk musik. Sebastian har været hele spektret rundt og haft succes med stort set alt hvad han har begået. Det er en præstation der næppe bliver overgået.

Klubaften, den 1. oktober


Så må det igen være tiden, hvor vi skal udfordre hinanden i den ædle kunst at trille kugler efter nogle kæppe langt pokker i vold.

Alle kan deltage – her kræves ingen forudsætninger.

Vi har reserveret baner i bowlingcentret på Grønløkkevej i Odense, og vi forestiller os, at vi kan mødes udenfor, kl. 17.45.

Når vi efter en times tid har fået smadret armen og måske oven i købet har fundet en vinder (hvilket selvfølgelig ikke er det vigtigste), går vi ind i centrets restaurant og tager del i deres overdådige buffet.

Du er velkommen til at invitere din bedre halvdel med.

Prisen for denne totale oplevelse er 100 kr. pr. person, som dækker leje af bowlingbane + buffet.

Af hensyn til baneleje og reservation af bord er det nødvendigt at få din tilmelding på cape@5750.dk senest 24. sept.

Scott Bradlee Postmodern Jukebox – Onsdag d 25. April

nullForestil dig en Beyoncé-, Britney Spears- eller Taylor Swift-sang omarrangeret som var det skrevet til Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Judy Garland, eller Nina Simone, og dertil tilsat et medrivende mini-bigband der lyder som et elegant Benny Goodman-orkester på energidrik. 
Det er en del af Postmodern Jukebox’ verden anført af pianist og arrangør Scott Bradlee, der tager nutidige pop og rock melodier og skaber nye arrangementer til dem. Arrangementer der kaster dem i en række uforudsigelige musikalske stilarter fra fortiden, som de selv beskriver det: “We take pop music back in time”.
Det evigt voksende kollektiv af performers i PMJ, har nu en roster af over 70 medlemmer der på skift turnerer. De har spenderet de seneste seks-syv år med at imponere, med over 500 millioner YouTube views og knap tre millioner subscribers. De har optrådt på ”Good Morning America”, toppet iTunes og Billboard lister, og spillet hundredevis af koncerter for fulde huse verden over.

Så man kan godt begynde at glæde sig til retrofiserede versioner af Guns N’ Roses’ “Sweet Child O’ Mine til Justin Biebers undskyldende ‘Sorry’, selv My Heart Will Go On” er lavet i en Jackie Wilson agtig R&B version. Welcome to the world of Postmodern Jukebox.

Du kan høre dem her:

Klubaften, den 29. maj

Vi har fået lavet en aftale med TV2 om et besøg på Kvægtorvet, Rugårdsvej i Odense.

Vi får en rundvisning, hvor man får et spændende indblik i TV2’s virksomhed og tv-produktion formidlet af kompetente rundvisere.

Rundvisningen begynder i TV2’s biograf, hvor rundviseren fortæller om husets historie, organisation, public service-forpligtelse, finansiering, programplanlægning, seertal, reklamer m.v.

Derefter går turen til det store aktualitetsstudie, hvorfra TV2 blandt andet sender større sportsudsendelser. Man kommer til at se et nyhedsstudie og får et indblik i, hvordan TV2 arbejder døgnet rundt.

En rundvisning på TV2 er et besøg på en virksomhed, der konstant påvirkes af begivenheder på nyheds- og sportsområdet, hvorfor der kan forekomme ændringer i programmet.

Vi mødes kl. 18.30, og rundvisningen varer ca. 2 timer.

Vi har ikke planlagt, at vi skal spise sammen først pga. mødetidspunktet, men det er da ikke umuligt at vi kan finde et “listigt” sted bagefter, hvis vi har lyst (dette er dog på egen regning).

Vi har kun 25 billetter, så måske er det en god idé med hurtig tilmelding (først til mølle . . .)

Hvis vi ikke kan udnytte alle 25 billetter med vore medlemmer, har vi besluttet at invitere pårørende med. Det vil sige, at du ved tilmeldingen gerne må skrive din kone/ledsager på, men at vi ikke kan garantere, at der vil være plads. Vi vil lave en lodtrækning blandt ekstra tilmeldte.

Din tilmelding skal ske på cape@5750.dk eller 62622959 senest den 21. maj