Klubaften, den 29. maj

Vi har fået lavet en aftale med TV2 om et besøg på Kvægtorvet, Rugårdsvej i Odense.

Vi får en rundvisning, hvor man får et spændende indblik i TV2’s virksomhed og tv-produktion formidlet af kompetente rundvisere.

Rundvisningen begynder i TV2’s biograf, hvor rundviseren fortæller om husets historie, organisation, public service-forpligtelse, finansiering, programplanlægning, seertal, reklamer m.v.

Derefter går turen til det store aktualitetsstudie, hvorfra TV2 blandt andet sender større sportsudsendelser. Man kommer til at se et nyhedsstudie og får et indblik i, hvordan TV2 arbejder døgnet rundt.

En rundvisning på TV2 er et besøg på en virksomhed, der konstant påvirkes af begivenheder på nyheds- og sportsområdet, hvorfor der kan forekomme ændringer i programmet.

Vi mødes kl. 18.30, og rundvisningen varer ca. 2 timer.

Vi har ikke planlagt, at vi skal spise sammen først pga. mødetidspunktet, men det er da ikke umuligt at vi kan finde et “listigt” sted bagefter, hvis vi har lyst (dette er dog på egen regning).

Vi har kun 25 billetter, så måske er det en god idé med hurtig tilmelding (først til mølle . . .)

Hvis vi ikke kan udnytte alle 25 billetter med vore medlemmer, har vi besluttet at invitere pårørende med. Det vil sige, at du ved tilmeldingen gerne må skrive din kone/ledsager på, men at vi ikke kan garantere, at der vil være plads. Vi vil lave en lodtrækning blandt ekstra tilmeldte.

Din tilmelding skal ske på cape@5750.dk eller 62622959 senest den 21. maj

Comments are closed.