Sebastian

Koncert med Sebastian og band

Fra Den store flugt til drømmescenariet

Som tidligere nævnt har vi i år valgt at lade de klubaftener, vi har været samlet omkring i-gennem mange år, afløse af fælles musikoplevelser “ude i marken”. Det første initiativ blev afviklet i april på Posten i Odense.

Nu er vi klar til at mødes om endnu en koncert. Søndag, den 25, november har vi arrangeret et besøg i koncertsalen i Odeon i Odense. med Sebastian. Billetter har været tilbudt vore medlemmer til en reduceret pris. Der er nu helt udsolgt til koncerten.

Sebastian (eller Knud Grabow Christensen, som han retteligt hedder) har jo været en stor del af dansk musikliv i rigtig mange år. Han kom til verden i 1949. Han har skrevet utallige
sange. Han har solgt mere end 2 millioner plader, og antallet af koncerter har rundet de 2000. Hans gennembrud var nok albummet Den store Flugt i 1972.

Sebastian blev i de første år ofte betegnet som ‘protestsanger’. En rolle han kun delvist har identificeret sig med. Om det så er pop, rock, ballade, vals, vise, rap, musical eller symfonisk musik. Sebastian har været hele spektret rundt og haft succes med stort set alt hvad han har begået. Det er en præstation der næppe bliver overgået.

Comments are closed.